Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

29-01-2010 Binnenkort nieuwe aanhanger

Binnenkort hebben wij de beschikking over een nieuwe aanhanger. We hebben gekozen voor een aanhangwagen van PAK aanhangwagens in Kruiningen. De goede indruk die zij op ons hebben achtergelaten en de goede ervaringen die wij op internet hebben kunnen vinden hebben hiervoor de doorslag gegeven. Daarnaast was de prijs in vergelijking met andere bedrijven erg gunstig. Voor ons is waterdichtheid van het grootste belang. Op onze nieuwe aanhanger hebben wij 3 jaar garantie op waterdichtheid dus zijn we voorlopig weer gesteld.

31-08-10 MM-Producties verzorgt geluid bij Kober!

Tijdens de BSO slotactiviteit aan het einde van de zomervakantie van Kober kindercentra heeft MM-Producties het volledige geluid verzorgt voor deze leuke musical. Iedere BSO locatie verzorgde een deel van de musical. Het resultaat mog er wezen. De kinderen, de medewerkers en wij waren erg tevreden over het eindresultaat. Levering omvatte o.a. FOH systeem en monitorsysteem en de benodigde (draadloze) microfoonsystemen.

01-01-11 Nieuw in de verhuur

Door nieuwe investeringen hebben we nu de beschikking over 2 nieuwe SHURE SLX draadloze microfoons net 2 SM58's en 2 zenders inclusief nieuwe SAMSON headset SE50 en instrumentkabel voor gitaar om een soloartiest volledig draadloos te laten optreden. Daarnaast hebben we nu de beschikking over 1 nieuw versterkerrack voorzien van 2x QSC versterker en 1x DBX 234XL crossover. Gekoppeld aan ons compacte Peavey Eurosys systeem een welkome aanvulling op ons assortiment.